tisdag 21 juli 2009

Stjärnan ska lysa högt över allt.

Nytt besök på Parken (eller Nya Parken är väl den korrekta benämningen, men den är ju bara ombyggd, den ligger ju på samma plats) idag, torsk med 0-1 mot Mjällby.
Man kan ju prata om rättvisa hit och dit, men vad jag förstår så går fotboll ut på att göra mer mål än motståndarna. Det gjorde Mjällby.
Två riktiga minus idag dock.
Det första går till kapten Arvhage. Det går inte att stå stilla i den här sporten och tro att det löser sig, möjligtvis om man är hörnflagga, men så är icke fallet för hans del.
Det andra minuset går till domare Martin Strömbergsson (inte bara för namnet). Att en domare gör misstag hör till spelet, de är människor de också, men att fullkomligt sakna blick för spelet är värre. Blåste av klockrena fördelssituationer, blåste av matchen när ett inlägg landade i straffområdet.
Dessutom lyckades han med att inte se att två skadade spelare (dessutom två misstänkta straffsituationer) låg ner i straffområdet, utan sprang därifrån.
Märkligt.

I morgon blir det lite avbruten semester.
Behöver titta igenom ett par saker på jobbet, så Tindra får busa med faster några timmar på eftermiddagen.
Förmiddagen tillbringas på busfabriken.
Så mycket bus blir det.

Jagat min kontaktperson på Folksam i två dagar, antingen så lägger hon av luren och dricker kaffe, eller så har hon mycket att göra.
Upptaget är det för jämnan i vilket fall.
Har ändå lyckats lämna ett meddelande, så förhoppningsvis hör hon av sig i morgon.

Erkänner mig neutral i fallet Marcin Burkhart.
Gillar inte attityden han visade och uttalandena han gjorde, ställer mig lite frågande till Peking Fanz enorma hyllningar vid hans inhopp.
Men han kan bevisligen sparka boll.

1 kommentar:

  1. update please!! :)

    ringer i veckan så kan vi ses! puss

    SvaraRadera